Data premiery 13 odcinka Shaman King i spoilery

22/06/2021 07:53

Shaman King Episode 13 ukaże się w następnym dniu. Przewiń w dół, aby uzyskać więcej informacji na temat daty premiery Shaman King Episode 13, Spoilery, Preview, Where Can I Watch Shaman King Episode 13 i Co się dzieje.

Shaman King to japońska manga napisana i zilustrowana przez Hiroyuki Takei. Shaman King śledzi przygody 13-letniego szamana i jego kolegów samurajów, złych duchów i krnąbrnych szamanów, w ich podróży do następnego króla szamana. Yoh jest szamanem, ze względu na niezwykle dużą liczbę duchów Szaman przenosi się do Tokio.

Data i godzina wydania 13 odcinka Shaman King:

Szaman King jest oficjalnie zaplanowany na czwartek 24 czerwca 2021 r. o godzinie 17:55 JST / 14:25 IST / 8:55 GMT / 1:55 PT / 4:55 ET / 3:55 CT .

Zapowiedź 12 odcinka Shaman King:

Shaman King jest w całości oparty na mandze z lat 1998-2004 reklamowanej jako shonen. Manga zyskała edycję anime, gdy była w toku, co oznacza, że ​​wykończenie, które zaplanowali dla nas twórcy, nigdy nie trafiło na nasze ekrany. Model 2021 to remake, tutaj do naprawienia. W Shaman King podążamy za Yohem, który pragnie stać się najskuteczniejszym szamanem, istotą zdolną do przyzywania duchów i kierowania areną zgodnie z jego wolą.

Aby zrealizować swoje marzenie, Yoh musi zatriumfować nad opozycją, która ma miejsce tylko co 500 lat. W jedenastym odcinku kochankowie byli zachwyceni, widząc Yoh i jego zespół przybywających do pałacu na to, co wydaje się być spotkaniem najlepszych postaci z serialu. Tao Ren nie jest szczególnie dobry w Yoh, ale jego interakcje i tak są ekscytujące do oglądania.

Szaman Król Odcinek 13 Spoiler:

W następnym odcinku zobaczymy pierwszy test walki Szamana; Gracze zostaną na krótki czas wyrzuceni z samolotu, przeżyje jeden z najpotężniejszych szamanów, a także Hao bierze udział w grze, by spełnić swoje marzenie. To jest turniej walki szamanów, który rozpoczyna się co 500 lat.

Gdzie zobaczyć Króla Szamana?

Nie zalecamy oglądania anime na fałszywej platformie lub stronie internetowej. Ponieważ ta seria została niedawno wydana, można ją znaleźć tylko w serwisie Netflix w języku japońskim. Ponieważ jest to nowa seria, AnimeLab ani Crunchyroll nie wydali jej oficjalnie.

Postacie Króla Szamana:

Asakura Yoh, Oyamada Manta, Kyōyama Anna, Umemiya Ryunosuke, Horohoro, Tao Ren, Tao Jun, Asakura Mikihisa (wygląd kamea), Gang Ryu, Ball Boy, Muscle Boy, Blue Chateau, Apache, Space Shot, Junk Food, Death Machine, Dzień wolny, Silver Sun, Kanna Bismarch, Asakura Munzer Redseb, Asakura Munzer Seyram.

Powiązane posty

Go up