One Piece Rozdział 1051 Data premiery i czego się spodziewać

02/06/2022 16:24

One Piece Rozdział 1051 Data premiery i czego się spodziewać

Wszystkie informacje na temat nadchodzącego rozdziału „One Piece” Rozdział 1051 zostały wydane, a dla tych fanów, którzy szukają daty i godziny premiery „One Piece” Rozdział 1051, a także spoilerów, w tym artykule omówimy. tego samego.

W ostatnich rozdziałach walka między Kapitanem Słomkowego Kapelusza i Cesarzem Morskim trzymała fanów w napięciu, zastanawiając się, kto zwycięży. Tymczasem w rozdziale 1050, Luffy powala Kaido, uderzając go pięścią wielkości wyspy Onigashima.

Dzięki nowej formie Gear 5 Luffy'ego, Kapitan Słomkowego Kapelusza jednym ciosem umieścił Kaido pod powierzchnią wyspy. Ponadto, gdy wszyscy myśleli, że Cesarz Morza powstanie ponownie, aby ponownie walczyć, narrator ogłasza Luffy'ego zwycięzcą, kończąc kwintesencję walki między Luffym a Kaido.

One Piece Rozdział 1051 Data i godzina wydania

Po tygodniowej przerwie „One Piece” wraca na właściwe tory. Dla fanów „One Piece” szukających daty i godziny premiery Rozdziału 1051, rozdział zostanie wydany w niedzielę 5 czerwca 2022 r. Jeśli chodzi o platformę, fani One Piece mogą przeczytać Rozdział 1051 online w Viz i Manga Plus. zaraz po opublikowaniu w Internecie.

Również nowy rozdział One Piece będzie miał premierę w niżej wymienionych terminach;

Czas pacyficzny: 8:00 PDT
Czasu środkowego: 10:00 CST
Czas wschodni: 11:00 EST
Czas angielski: 16:00 czasu BST
Czas europejski: 17:00 CET
Indie Czas: 20:30 IST

Spoilery do One Piece, rozdział 1051

Według spoilerów fani zobaczą wybuch Germy w następnym rozdziale, kontynuując tam, gdzie skończył się ostatni rozdział. Ponadto Momonosuke wygłosi przemówienie do mieszkańców Wano. Tymczasem Wano Country będzie miało nowego szoguna, którym narrator potwierdza, że ​​to Momo. Narrator mówi też tłumowi, że Momo zostanie zapamiętany jako największy szogun w Kraju Wano.

Z drugiej strony zobaczymy, jak Yamato dołącza do załogi Luffy'ego, co bardzo ucieszy członków załogi Kapitana Słomkowego Kapelusza. Następny rozdział nosi tytuł „Shogun Wano Kozuki Momonosuke”. Mając to na uwadze, zbliżamy się do końca wydania One Piece w tym tygodniu z harmonogramem wydań i spojlerami do rozdziału 1051.

Powiązane posty

Go up