JEDNOCZĘŚCIOWY ROZDZIAŁ 1038 WYDANIE I SPOILERY WYJAŚNIONE DLA OPÓŹNIONEJ MANGI

2 lata ago

JEDNOCZĘŚCIOWY ROZDZIAŁ 1038 WYDANIE I SPOILERY WYJAŚNIONE DLA OPÓŹNIONEJ MANGI

Jednak kultowa seria One Piece była zauważalnie nieobecna w harmonogramie zeszłego tygodnia. Dlaczego rozdział 1038 został opóźniony i kiedy zostanie teraz wydany w języku angielskim?

JEDEN KAWAŁEK ZROBIŁ SIĘ NA ROZDZIAŁ 1038…

Niestety, 1038. rozdział mangi One Piece został opóźniony i nie został wydany w ostatni weekend, jak oczekiwało wielu fanów.

Zespół produkcyjny lub powiązani partnerzy dystrybucyjni nie ujawnili konkretnego powodu tej tymczasowej przerwy.

Jednak, jak wielu fanów wie, zespół regularnie robi krótkie przerwy od cotygodniowego harmonogramu wydań, aby zachować własne zdrowie, a także jakość nadchodzących rozdziałów.

JEDNOCZĘŚCIOWY ROZDZIAŁ 1038: DATA I GODZINA WYDANIA

One Piece Chapter 1038 ma teraz zostać wydany na całym świecie w niedzielę 30 stycznia lub poniedziałek 31 stycznia, w zależności od twojej międzynarodowej lokalizacji.

Nowy rozdział będzie dostępny w Viz Media i Manga Plus w następujących terminach międzynarodowych:

Czas pacyficzny: 7:00 PST
Czas wschodni: 10:00 EST
Czas w Wielkiej Brytanii: 15:00 GMT
Czas europejski: 16:00 CEST
Indie Czas: 20:30 IST
Czas filipiński: 23:00 PHT
Czas australijski: 1:30 ACDT

ROZDZIAŁ 1038 SPOILERY PRZECIEKI ONLINE…

Najnowszy rozdział mangi One Piece może pojawiać się w mediach społecznościowych na kilka dni przed premierą dzięki wyciekom spoilerów.

Według popularnej strony „OPspoiler” na Twitterze, następny rozdział będzie zatytułowany „Kid & Law vs Big Mom”.

Raizou staje twarzą w twarz z Fukurokuju, oboje są „w ogniu”, ale odmawiają uwolnienia swoich jutsu.

Tymczasem Chopper coraz bardziej niepokoi się Zoro i wpływem leku na norki na jego wytrzymałość. Nagle przed Zoro pojawia się szkielet z ogromną kosą.

Izou pokonuje otaczających go podwładnych i próbuje powstrzymać CP0, który twierdzi, że ma „pilne sprawy do załatwienia”. Yamato próbuje również powstrzymać Ognistego Demona, atakując go bezpośrednio.

Kid i Law następnie walczą z Big Mom, która wydaje się mieć przewagę nad duetem. Jednak gdy Big Mom próbuje uciec w kierunku Kaidou, dwaj mężczyźni ponownie ją atakują, krzycząc: „Słuchaj, starsza pani! Nawet jeśli zginiemy, nie pozwolimy ci dotrzeć na dach! !!”

Powiązane posty

Go up