Attack on Titan Sezon 4 Część 2 Odcinek 12 Spoilery, aktualizacje, data premiery

04/04/2022 09:12

Attack on Titan Sezon 4 Część 2 Odcinek 12 Spoilery, aktualizacje, data premiery,

Cała społeczność anime nie może się doczekać zobaczenia Erena w następnym odcinku Naruto Shippuden. Connie, Armin, Mikasa, Reiner, Annie i pozostali członkowie gangu w końcu zaakceptowali Erena i są gotowi na spotkanie z nim. Tymczasem Reiner i Annie wierzą, że nie mają innego wyjścia, jak walczyć z Erenem. Mikasa i Armin wierzą, że rozmowa z Erenem rozwiąże wszystkie ich problemy; dla kontrastu, Reiner i Annie uważają, że nie mają innego wyjścia, jak walczyć z Erenem. Tak czy inaczej, dzieli nas zaledwie kilka odcinków od ustalenia, która strategia będzie najskuteczniejsza przeciwko tytanowi założycielowi.

Fani Attack on Titan spekulują, kiedy będą mogli zobaczyć odcinek 87 (sezon 4, część 2, odcinek 12). Oto wszystko, co chcesz wiedzieć, kiedy wyemitowany zostanie finał sezonu. Rozróba wciąż trwa i doprowadziła do zniszczenia wielu narodów. Mimo to minęło dużo czasu, odkąd widzieliśmy Erena w serialu, więc zrozumiałe jest, że fani niecierpliwią się na kolejny odcinek. Po tygodniowym opóźnieniu ostatni odcinek ma trafić do telewizji.

Atak Tytanów Odcinek 87 jest już dostępny (sezon 4, część 2, odcinek 12)

Data premiery i Time Attack on Titan Episode 87 ma trafić do kin na całym świecie w niedzielę, 3 kwietnia 2022 o 13:45 czasu PDT (czasu polskiego). Jednak konkretny czas wydania najnowszego odcinka Attack on Titan będzie się różnić w zależności od Twojej strefy czasowej. Poniżej znajduje się dokładny czas wydania najnowszego odcinka Attack on Titan dla każdego z następujących obszarów:
Standardowy czas pacyficzny: 13:45 (PDT)
Środkowy czas letni: 15:45 CDT Wschodni czas letni: 16:45 EDT Czas letni w Wielkiej Brytanii: 21:45 BST
Czas europejski: 22:45 czasu środkowoeuropejskiego (CEST).
Indie czas standardowy (IST): 2:15 rano
Filipiński czas standardowy (PHT): 4:45 rano
Czas w Australii: 6:15 AEST

Możesz nadrobić pozostałe odcinki Atak Tytanów na Crunchyroll i Funimation, gdzie możesz również obejrzeć odcinek 87. Wersje anime z napisami i dubbingiem są dostępne na stronach streamingowych. Tymczasem wersja z dubbingiem jest jeszcze kilka odcinków za wersją z napisami. Ponadto możesz znaleźć najnowsze odcinki AoT w Hulu, o ile usługa przesyłania strumieniowego jest dostępna w Twoim regionie.

Powiązane posty

Go up